SOLID MEDIA - DIV. DIGITALT DESIGN

SoMe-annonser for å styrke bedriften sin generelle merkevare, der bedriftens navn brukes som et virkemiddel i kampanjen for å forsterke bedriftens navn og få målgruppen til å gjenkjenne Solid Media. Designet er lekent og formidler identiteten på en variert måte, samtidig som vi får vist frem de som jobber i Solid Media.

Februar 2022 - September 2023

Problemstilling: “Hvordan lage digitalt innhold for Solid Media for å styrke deres digitale byråidentitet og skape målrettede digitale annonser for markedsføring av tjenestene deres?”

Målgruppe: Menn og kvinner i alderen tretti til seksti år, ledere eller markedsledere i små til mellomstore bedrifter med interesse for markedsføring, men begrenset tid og ekspertise innen digital annonsering.

Konsept: Solid Media er et ungt og engasjerende selskap som spesialiserer seg i områder som digital markedsføring, annonsering, søkemotoroptimalisering (SEO) og rådgivning. Målet er å fremme det unge og moderne uttrykket gjennom annonser, illustrasjoner og tekst som tiltrekker kunder til Solid Media-tjenestene.

ILLUSTRASJONER

Illustrasjoner blir brukt som et virkemiddel for å fange målgruppens oppmerksomhet og for å skape variasjon i innholdet vårt. På denne måten kan vi illustrere målrettet budskap og har større frihet til å være kreative med innholdet til SoMe, annonser og nettsiden.

Illustrasjonene er tegnet digitalt, med et minimalistisk flat-design som passer til bedriftens moderne og digitale uttrykk. Her er et eksempel på en bevegelig SoMe-annonse kombinert med en illustrasjon.

LOGO + FONT

Da Solid Media skulle endre sin identitet, ble jeg spurt om å hjelpe med å velge en passende font for logoen og en av to fonter for identiteten. Jeg foreslo “Chillax” som skrifttype, siden den var særegen, og harmoniserte godt med den nye identiteten, som inkluderte flere runde former og sirkler som vi kan igjen se i fonten.

Forslaget ble stemt videre som det endelige resultatet og blir nå brukt i Solid Media sin logo og en av to fonter.

MIN JOBBHVERDAG - TIKTOK

Her er en TikTok-video jeg produserte for Solid Media sin TikTok-konto, som viser en typisk jobbdag for meg som jobber som grafisk designer i et digitalbyrå.